Home » Individuele sollicitatietraining

Individuele sollicitatietraining

Persoonlijke sollicitatietraining

Om uw droombaan te bemachtigen, wilt u uw sollicitatievaardigheden graag helemaal op orde hebben. Als u dit op persoonlijke basis wilt aanpakken is het verstandig om te kiezen voor een persoonlijke sollicitatietraining waarbij u door een loopbaancoach wordt klaargestoomd voor uw sollicitatiegesprek.

In deze 2 uur durende training wordt een sollicitatiegesprek nagebootst. Als voorbereiding van het gesprek schrijft u een brief op een (fictieve) vacature en stelt u een cv op. Vervolgens komt u ‘op gesprek’. Dit gesprek wordt uitvoerig geëvalueerd zodat u helemaal klaar bent voor uw sollicitatiegesprek.

Hoe ziet een persoonlijke sollicitatietraining er uit?

U meldt zich bij CCZorg aan voor een persoonlijke sollicitatietraining;

U ontvangt een document met sollicitatietips;

U stuurt – mede op basis van de tips – een (fictieve) vacature, uw CV en een sollicitatiebrief naar de loopbaancoach waaraan wij u koppelen;

U ontvangt van ons in overleg een datum, tijdstip en het adres waar u wordt verwacht;

Als u arriveert wordt er direct gestart met de simulatie: er volgt een sollicitatiegesprek en bespreking van het CV en de motivatiebrief.

Na afloop van het sollicitatiegesprek evalueert u intensief uw CV, brief en gesprek met de loopbaancoach zodat u met een goed gevoel uw sollicitatiegesprek kan aangaan.

Zo helpen wij

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De kosten van de persoonlijke sollicitatietraining bedragen €375,- inclusief BTW.